El Girona, Temps de Flors 2019 ja té cartell obra d'Irina Bertran

El certamen esrà de l'11 al 20 de maig

Una flor que representa l’esclat de la primavera, amb esquitxos de pintura de tons vermells, grocs i roses, il·lustrarà la 64a edició de Girona, Temps de Flors. El dibuix és obra de l’alumna de segon de batxillerat de l’Institut Santiago Sobrequés, Irina Bertran i Dalmau. Enguany l’esdeveniment començarà el dissabte 11 de maig i s’allargarà fins al diumenge 20 de maig.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha descobert aquest matí l’obra guanyadora al costat del director de l’Institut Santiago Sobrequés, Joan Cumeras. “L’obra guanyadora representa l’explosió de la primavera i dels colors, un fet que dona inici a aquesta vida més dinàmica i feliç que representa Temps de Flors”, ha destacat l’alcaldessa, que ha convidat els i les alumnes del centre a “posar al servei de la ciutat tot el talent” que tenen.

L’estudiant responsable de l'obra ha explicat que en el cartell, fet amb ordinador, va voler plasmar “flors que representessin una festa i a l’hora la part més artística del disseny, amb la pintura i una explosió de colors vermellosos com els llapis de l’institut”. 

Aquest 2019 fa deu anys que l’Ajuntament de Girona i l’Institut Santiago Sobrequés col·laboren en el projecte del cartell de Girona, Temps de Flors. A partir de les propostes de l’alumnat de segon curs de batxillerat artístic del centre educatiu, s’escull l’obra que representarà l’exposició floral.  “Vosaltres, l’alumnat del centre, també sou part de Temps de Flors i us animo a seguir pensant i participant en la ciutat”, ha subratllat Joan Cumeras.

A l’acte hi ha assistit també la secretària de l’Associació Amics de les Flors, Montse Galí, com a representant de les entitats organitzadores de Girona, Temps de Flors.