Eagle-Eye Cherry ''salva la nit'' al Teatre Municipal de Girona

El ''one hit wonder'' va fer un repàs a la seva discografia

L'artista nascut a Estocolm, Eagle-Eye Cherry, va omplir anit el Teatre Municipal de Girona dins el marc del Festival Strenes en la que fou la tercera parada del tour europeu iniciat aquest mes. El "one hit wonder" (conegut per només una cançó), es va mostrar càlid i proper, fent un petit gest de complicitat quan va substituir la ciutat de Georgia per la de Girona en les lletres del tema "She didn't believe" a l'inici de la vetllada.

El públic es va mostrar fred i poc receptiu, encotillat en les seves butaques i que només s'atrevien a picar de mans esporàdicament. Cherry ho va intentar tot, però sense gaire èxit. L'artista va presentar el seu darrer llarga durada "Streets of you" després de sis anys sense publicar un nou àlbum i del qual va interpretar-ne només dues cançons: "Streets of you" (títol homònim) i "Remember to breathe". La resta fou una successió de cançons antigues que es feia palès eren desconegudes per gran part del públic, més atret pel "fenomen fan" que per coneixença del músic i la seva carrera musical.

El gran moment de la nit va arribar quan la banda (amb un baixista que literalment -tocava molt de peus a terra- al anar descalç), van interpretar la darrera cançó; "Still". Immediatament el respectable es va posar dempeus i desfermar en una orgia de crits, aplaudiments i cops de maluc, que van acabar quatre minuts després. Afortunadament Cherry va retornar a l'escenari per a rematar l'actuació amb tres bisos que incloïen "Lonely Days", "Up to You" i la gran esperada, desitjada, anhelada i somniada de la nit; "Save Tonight".

Amb ella es va poder veure com de satisfet va quedar un públic que va esperar durant una hora i mitja a que el suec la interpretés. De fet, el passat 20 de març la cançó va arribar a les 200 milions de reproduccions a Spotify, esdevenint un dels temes més escoltats de la plataforma digital.

L'artista segueix el tour demà a Berlín on ja l'esperen en candeletes en un dels països on més discs ha venut.