Un home de 78 anys mata a trets dos treballadors municipals i un vianant prop de Perpinyà

Després d'efectuar el crim s'ha intentat suïcidar i ha estat traslladat greument ferit a l'hospital

Un jubilat de 78 anys ha assassinat a trets amb una escopeta de caça a dos empleats municipals i un vianant a la vila de Rivesaltes (Llenguadoc-Rosselló), cap a dos quarts de cinc de la tarda. L'incident ha estat comunicat una hora més tard pel fiscal de Perpinyà, Jean-Pierre Dréno, mentre que el mòbil de l'ancià segueix sense saber-se.

El septuagenari ha sortit de casa armat amb una escopeta de caça, del calibre 12, i ha disparat a les víctimes abans d'intentar suïcidar-se. El detingut ha descarregat contra dos funcionaris de l'Ajuntament de Rivesaltes que en aquell moment estaven treballant en una obra al poble i també a un vianant que en aquells moments passejava per la zona. Agents de la gendarmeria francesa porten en aquests moments el pes de la investigació per tal d'esclarir les circumstàncies exactes del crim múltiple perpetrat per aquest lampista jubilat, molt conegut al municipi.

Repetició d'una tragèdia 

L'estiu passat, Rivesaltes va rebre amb consternació la notícia de l'assassinat del metge forense, Jean-Charles Messmer, també executat a trets en una casa de camp situada fora del centre del municipi. L'autor, un jubilat de 83 anys, estava amagat i encaputxat a l'exterior de la casa de la víctima on el va esperar per disparar-lo mortalment.