Miquel Planells, primer premi al 2on concurs de fotografia ''Palafrugell és educació''

Hi han participat 37 persones amb 48 treballs diferents

L'àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell va fe entrega ahir al vespre dels premis del 2n concurs de fotografia “Palafrugell és educació”.Enguany han participat en el concurs 37 persones que han presentat 48 fotografies que mostren algun acte, activitat o moment educatiu.

El primer premi, valorat en 300 euros, se’l va endur Miquel Planells Saurina per la fotografia “Lectura compartida”. El segon premi, valorat en 125 euros, va ser per Josep Serrano Oliveras amb la fotografia “Primers acords”. I el tercer, valorat en 75 euros, va recaure en la fotografia “Llença’t” d’Ainhoa González Mármol. Els 4rt i 5è premis van ser per Adrià Cuenca Cortés i Lídia Bofill Pagès, respectivament, i es van endur un lot de llibres. Les fotografies guanyadores s’exposaran en paper fotogràfic i emmarcades en el Centre Municipal d’Educació Núria Rivas Mascarós, des d’avui fins al 5 de maig.

L’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell convoca el premi de fotografia “Palafrugell és educació”, amb l’objectiu de fomentar l’entorn educatiu en sentit ampli i dins de les activitats com a Ciutat Educadora. Entenent l’educació com un procés que es produeix al llarg i ample de la vida, la Ciutat Educadora ens ofereix múltiples espais per aprendre. Hom s’educa no només a les escoles sinó també a les llars, al carrer, fent activitats de lleure, esportives, culturals, socials, etc...