Intervenen més de 2.000 articles falsificats a la Jonquera que superen els 300.000 euros

La Guàrdia Civil registra un local comercial al barri dels Límits

La Guàrdia Civil va intervenir dimarts 2.090 articles falsificats en un local comercial al barri dels Límits de La Jonquera. El valor d'aquesta productes que estaven a la venda és d'uns 336.000 euros. Membres de l'Oficina d'Anàlisi Fiscal van inspeccionar el local amb diferents pèrits comercials de les marques afectades i van detectar samarretes, sabatilles, jerseis i bosses falsificades, entre altres productes.
Els agents van instruir diligències per un delicte contra la propietat industrial, que van ser remeses al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres. En una altra actuació, la Guàrdia Civil va intervenir al mateix municipi 19,6 quilos de marihuana amagats en el forat de la roda de recanvi d'un vehicle que circulava en direcció nord.
 
En aquest cas, els agents van identificar el conductor d'un vehicle amb matrícula hongaresa i van registrar el maleter, on van trobar diverses bosses al buit al forat de la roda de recanvi. L'home, de nacionalitat ucraïnesa i de 31 anys, va quedar detingut i va passar a disposició judicial del jutjat de Figueres.