Distingeixen setze restaurants de Lloret com a promotors de l'alimentació mediterrània saludable

Aquest és el municipi de la demarcació amb més establiments acreditats

L’Agència de Salut Pública de Catalunya ha distingit amb el segell Amed, de promoció de l’alimentació mediterrània saludable, a 16 establiments de restauració de Lloret de Mar (Selva).

Els restaurants acreditats són el de l’Hotel Xaine Park, el restaurant Mas Romeu, els dels Hotels Guitart (Guitart Gold Central Park Aqua Resort: Mediterranea, Habana i Costa Brava; Hotel Guitart Rosa; i Hotel GEM Wellness & Spa), els dels Hotels Evenia (Hotel Evenia Olympic Garden, Hotel Evenia Olympic Park, Hotel Evenia Olympic Suites i Hotel Evenia Olympic Palace), el de l’Hotel Acapulco, el Restaurant Can Guidet, el de l’Hotel Delamar, el de l’Hotel Samba i el de l’Hotel Surf Mar. Tots promouen l’alimentació mediterrània, com a font d’alimentació saludable, entre els seus comensals, aproximadament uns 3.700 diàriament. Cal dir que estan en procés d’acreditació 4 restaurants més del municipi. A nivell de la demarcació de Girona, Lloret de Mar és el municipi amb més restaurants acreditats, 16, seguit per Girona ciutat amb 15 i Palamós amb 6, i els segueixen 21 municipis més amb almenys 1 establiment acreditat cadascun. A nivell de Catalunya, Lloret de Mar és el quart municipi amb més establiments acreditats, després de Barcelona amb 140, l’Hospitalet de Llobregat amb 21 i Terrassa amb 19.

L’acte de lliurament de les acreditacions, que ha tingut lloc a la Casa de Cultura, ha comptat amb la presència dels diferents restauradors i de l’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat; la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan; la subdirectora Regional a Girona, Lluïsa Mas, i el cap del Servei de Promoció de la Salut a Girona, Carles Mundet, ambdós de l’Agència de Salut Pública de Catalunya.