Salvi Güell (ERC) presenta la candidatura per revalidar l'alcaldia a Castelló d'Empúries

Assegura voler "culminar" la "transformació" del municipi

L'actual alcalde de Castelló d'Empúries (Alt Empordà) i candidat a l'alcaldia per ERC, Salvi Güell, va presentar ahir llista amb la qual pretén renovar el mandat. Una llista continuïsta en la que repeteixen la majoria dels regidors de l'actual equip de govern d'ERC però amb una certa renovació en llocs importants.

Davant d'un convent de Santa Clara ple l'alcaldable d'ERC ha presentat un a un els membres d'una llista pensada per governar i per encarar el repte de convertir Castelló d'Empúries i Empuriabrava en un "referent no només turístic sinó també en un referent en qualitat de vida pels seus veïns".

El conseller d'Educació Josep Bargalló que ha presentat a Güell, ha destacat la importància de "tenir un alcalde i un govern solvent, que sàpiga gestionar però alhora que estigui compromès amb el país i en els moments que estem vivint".

Per la seva part Güell ha destacat que el seu projecte "es troba a mitges" però que tot i això, "ja es percep la transformació que s'ha fet en aquest mandat i que Güell vol culminar. Una transformació que Castelló i Empuriabrava necessiten no només per ser un referent en turisme esportiu, familiar, natural i de cultural sinó també per millorar la vida dels més de deu mil castellonins. Tot això, segons Güell, amb una molt bona gestió econòmica que ha fet abaixar l'endeutament i mantenir els impostos congelats".

"Estem transformant el municipi per tal de millorar la qualitat de vida dels que ens visiten i dels que hi vivim tot l'any. I això, amb els impostos congelats durant tot el mandat i reduint l'endeutament"

Güell ha destacat la reforma del passeig marítim, la renovació dels ponts o la millora del passeig de les oques com a millores en aquest sentit.