La rabieta de Cotarelo per una errada en la llista de JxCat a Girona

Li van dir que tancaria la candidatura i apareix com a suplent

El politòlegRamon Cotarelo ha mostrat el seu malestar a través del seu compte de Twitter i assegura haver-se esborrat de la llista de JxCAT a Girona. El motiu no és altre que una errada en la confecció de la candidatura a les eleccions generals pel Congrés i el Senat del 28 d’abril

El politòleg explica que dies enrere va acceptar tancar la llista independentista a Girona perquè l'hi havia demanat "el secretari general de la Crida en nom de Puigdemont". Tanmateix en el llistat oficial publicat ahir al BOE hi apareix com a primer suplent.

La reacció irada per part de Cotarelo no s'ha fet esperar i ha esbombat a la xarxa que se sent enganyat. "Si no són capaços de mantenir la paraula davant els de la seva pròpia llista, què faran amb la que donen als electors?", ha reblat malgrat explica que "continuarà votant independentista i la llista del president".

Des de JxCAT ja li han explicat que tot plegat es deu a una errada i aviat serà rectificada, però el politòleg es manté ferm i assegura que "un cop esmenat" tancarà la llista, però fins aleshores no en forma part.