Detingut un okupa mentre canviava el pany d'un pis buit al Barri Vell de Girona

La propietària de l'immoble va alertar que hi havia llum a l'habitatge, tot i tenir el comptador donat de baixa

Els fets van passar al voltant d'un quart d'onze de la nit de diumenge, quan la propietària d'un immoble del Barri Vell va trucar a la Central d'Operacions de la Policia Municipal per informar que algú havia esbotzat la porta d'entrada de la seva propietat, i que hi havia llum a una de les estances, tot i tenir el comptador donat de baixa.

Tot seguit, una unitat policial es va adreçar al lloc i, juntament amb la propietària de l'immoble, van observar que hi havia la porta entreoberta i van entrar. A dins hi havia un home que intentava canviar el pany amb l'ajuda d'un trepant. Espontàniament, l'individu va manifestar que tenia la intenció d'ocupar el pis, motiu pel qual estava fent el canvi del pany. Poc després, els agents van adonar-se que el quadre d'enllumenat havia estat manipulat, ja que les connexions estaven fetes de forma fraudulenta.

Per tot plegat la Policia Municipal de Girona va detenir Gabriel C.H., de qui consten altres antecedents, com a presumpte autor d'un delicte d'entrada a habitatge aliè i de danys, i per una falta de defraudació de fluid elèctric. Dins l'habitatge, es van localitzar uns aparells electrònics i eines de les quals l'imputat no en va acreditar la propietat ni la procedència, motiu pel qual es van intervenir per posar a disposició judicial.