El castell de Montsoriu obrirà cada dia per Setmana Santa

Serà de l'11 al 22 d'abril

El castell de Montsoriu obrirà al públic durant tota la Setmana Santa, concretament de l’11 al 22 d’abril, en horari de deu del matí a cinc de la tarda –de l’11 al 14 d’abril- i de deu del matí a set de la tarda –del 15 al 22 d’abril. L’obertura de tots els dies permetrà que moltes persones aprofitin aquests dies de vacances per visitar el que és considerat el millor castell gòtic de Catalunya. Amb tot, els visitants que vulguin visitar-lo han de saber que les taquilles de venta d’entrada es tanquen una hora abans del tancament del castell (18 h).

Des de l’inici d’aquest any 2019, el castell de Montsoriu ha rebut una gran afluència de visitants. Les bones condicions climatològiques durant els tres primers mesos han estat molt bones i s’espera que amb el canvi d’hora que es realitzarà el pròxim cap de setmana i l’ampliació de l’horari de visita, el nombre de visitants continuï creixen de forma progressiva durant tots els mesos de primavera. De moment, amb aquests tres primers mesos d’aquest 2019 ja hi ha passat gairebé 5.000 visitants i s’espera que aquests darrers dies s’arribi a aquesta xifra.

En aquests moments, s’estan duent a terme les obres d’adequació a diferents sales del Castell com a espais per a la interpretació del Vescomtat de Cabrera però això no impedeix que es puguin fer visites amb tota normalitat.

Des del Consell Comarcal de la Selva i el Patronat del Castell de Montsoriu respectivament s’espera atraure un major nombre de visitants en un futur. Per Balliu i Rayner, president del Consell i presidenta del Patronat del Castell aquest monument és el castell gòtic més important de Catalunya i contribuirà a dinamitzar el turisme a la zona i a les comarques veïnes. Així mateix, s’està treballant en la seva projecció internacional amb la idea de captar més visitants procedents, per exemple, de França.

Aquelles persones que vulguin visitar el castell durant els dies de Setmana Santa poden fer-ho a través del web www.montsoriu.cat . L’aparcament del castell es troba a 2,5 km d’entrada al castell.