Pia Bosch farà campanya recorrent Girona amb un autobús de dos pisos

També anuncia un cicle de converses entre personalitat destacades en sectors claus per a la ciutat

La primera sortida del bus de la candidata, amb el lema Ens movem per Girona, visitarà els barris de Vilaroja i Germans Sàbat-Taialà. El dissabte de 12 a 14 h. el bus de Pia Bosch s’aparcarà al sector est, entre el carrer Camp de la Plana i la plaça Girona. A la tarda de les 16 a les 18 h. l’alcaldable i el seu equip faran la segona parada al carrer Sunyer cantonada amb l’avinguda Tarradellas. Les portes de la nova oficina mòbil de Pia Bosch estaran obertes per a tots els que ho desitgin i vulguin fer suggeriments, reflexions i traslladar les seves impressions a Pia Bosch. 

A més, els infants podran recollir la seva làmina i colors per participar en el concurs de dibuix Dibuixa la Girona del futur que es va posar en marxa aquest mes de febrer.

Diàlegs per Girona

Les converses amb personalitats destacades en sectors que seran claus per al futur de Girona s’inauguraran el pròxim dilluns 28 de febrer. Els primers 'Diàlegs per Girona' que promou la candidata es centraran en “Educació, cultura i ciutat” i comptaran amb la participació del ministre d’Educació, Ángel Gabilondo, l’alcalde de Donosti, Odón Elorza, i Pia Bosch. El diàlegs els presentarà la periodista Mima Garriga i s’iniciaran a les 12.30 h. del pròxim dilluns a la Sala de Graus de la facultat de Lletres de la UdG.