ERC Figueres incorpora Nàdia Fernández i Nagash Diallo a la llista electoral

Aniran a les posicions 11 i 14 respectivament

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Figueres (Alt Empordà) ha anunciat avui dues noves incorporacions a la llista electoral liderada per Agnès Lladó i amb la qual es presentarà a les eleccions del proper 26 de maig. Aquestes són Nàdia Fernández i Nagash Diallo a qui l’alcaldable republicana qualifica “com referents de la ciutat, referents per una societat figuerenca multicultural, rica i amb molt de futur”. Aniran en les posicions 11 i 14 respectivament

Nascuda a Figueres el 1999, Nàdia Fernández estudia Dret a la Universitat de Girona i a l’hora d’explicar el seu fitxatge per Esquerra es mostra molt contenta de formar part de l’equip liderat per Lladó i explica que “quan l’Agnès m’ho va proposar no ho vaig dubtar. Esquerra és el partit que més s’adapta a la meva ideologia d’esquerres i, sobretot, també perquè crec que és l’únic que realment és capaç de canviar les coses a Figueres”.

Per la seva banda, Nagash Diallo va néixer a Figueres el 1996 i, actualment,  estudia d’Antropologia Social i Cultura a la Universitat de Barcelona. Diallo argumenta que ha donat el pas per integrar-se a la llista d’Esquerra perquè “estic convençut que amb aquest projecte podem fer de pont entre les dues Figueres que s'ignoren però que, al mateix temps es necessiten”. Diallo afegeix que “com diu u l’Agnès no vull fracassar com a figuerenc. Ja n’hi ha prou de veure’ns obligats a sortir de Figueres per poder llaurar-nos un futur professional o familiar”.