Detingut per sostreure combustible de diverses benzineres del Baix Empordà

Segons els Mossos, l'autor dels fets utilitzava sempre el mateix cotxe però li posava plaques de matrícula robades o de vehicles donats de baixa

Per això s'hi van atansar i van comprovar que el conductor també coincidia amb la descripció del possible autor dels fets. Per tot plegat se'l va identificar i es va escorcollar el turisme. Hi van trobar una gorra, uns guants, unes ulleres de sol, dues garrafes de plàstic (buides, però amb restes de combustible). A més, amagades en una bossa sota el seient del conductor, hi havia dues plaques de matrícula, que els agents van comprovar que eren sostretes o pertanyien a vehicles donats de baixa.

També van veure que la matrícula que duia el vehicle era la correcta, però que els cargols que la subjectaven havien estat manipulats. Els agents també van trobar al seient del costat de conductor una motxilla amb eines. Després de tot plegat, van detenir Manuel P. C. com a presumpte autor dels fets. El detingut, que té antecedents, va ser citat per comparèixer davant del jutjat d'instrucció de la Bisbal encarregat del cas.