La socialista Eli Riera no repetirà com a regidora a Girona

Ha comunicat a Sílvia Paneque que es vol centrar en la seva professió

La regidora del grup municipal del PSC de Girona, Eli Riera, no serà regidora el pròxim mandat. Eli Riera ha comunicat a Sílvia Paneque que vol tornar a dedicar-se plenament a la seva professió.

Riera ha manifestat que “haver estat regidora a l’Ajuntament de Girona al servei de tots els gironins i gironines ha estat una experiència molt enriquidora i un honor. Estic contenta d’haver estat en un grup municipal compromès amb la ciutat, que ha tingut responsabilitat amb Girona i que ha situat i situa en primer lloc les persones i Girona”.

Eli Riera ha estat quatre anys regidora a l’Ajuntament de Girona i, en aquest mandat, ha ostentat la responsabilitat d’haver estat la regidora de joventut del consistori. En aquest càrrec va aprovar l’ajut a 586 famílies vulnerables, perquè cap nen no es quedés sense casal d’estiu; conjuntament amb Sílvia Paneque i Drets socials va obrir l’Espai Jove Güell; i va aconseguir unanimitat de suport a l’aprovació del Pla Local de Joventut, 2016-2020.

La portaveu dels socialistes de Girona, Sílvia Paneque, ha volgut remarcar que “Eli Riera ha estat una regidora compromesa amb les persones i és una dona d’esquerres sense matisos. Li agraeixo profundament haver estat fa quatre anys en una llista complicada i haver-nos aportat tot el seu talent i dedicació”. La portaveu dels socialistes de Girona, Paneque, està convençuda que “Eli Riera ara tindrà el paper que ha volgut sempre d’acompanyar i de ser als socialistes des d’una posició que li permetrà compatibilitzar millor, tal com ella volia, amb la seva feina”.