Custo Dalmau denunciarà els ecologistes que han fet una performance davant una botiga seva

L'empresari denuncia les "falsedats" que les entitats difonen sobre el seu projecte

El dissenyador de moda Custo Dalmau ha condemnat "l'agressió" que Salvem l'Empordà i SOS Costa Brava han fet aquest divendres a la botiga de la seva marca situada a la plaça del Pi de Barcelona i ha anunciat que ha emprès mesures legals contra aquestes entitats.
A més, demanarà l'empara de les conselleres de Justícia i d'Economia de la Generalitat. Membres de les dues plataformes han enganxat a l'aparador de l'establiment un cartell de grans dimensions en què es criticava un projecte urbanístic que es desenvolupa a Sa Guarda, a Cadaqués (Alt Empordà), en què participa el dissenyador. El projecte preveu una urbanització i un hotel de luxe i les dues plataformes s'hi oposen.
 
El dissenyador també ha denunciat les "falsedats" que les entitats difonen sobre aquest projecte que, segons diu, afecten la seva persona, la seva activitat econòmica i la seva "salut", així com la imatge empresarial de la marca Custo.

Dalmau assegura que participa en el projecte sense desenvolupar-hi cap gestió de direcció, i sense aportar-hi ni el seu nom ni el de la seva marca de roba, un dels seus valors "més preuats".

Finalment, ha demanat públicament que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i l'alcalde de Cadaqués, Josep Lloret, condemnin "públicament les accions i les agressions" de les dues plataformes.