Ingressen a presó dos lladres que haurien robat almenys en deu domicilis a l'Estartit

Tots els immobles assaltats eren de segona residència

Les indagacions policials van constatar que havien estat saquejats deu domicilis de segona residència. Els autors haurien actuat accedint per les finestres balconeres dels apartaments i, després de forçar panys i persianes, s'haurien endut aparells de televisió, joies, bicicletes i petits electrodomèstics, com ara microones, equips de música o cafeteres.

Arran d'això, els agents van iniciar una investigació per determinar els autors dels fets que va dur fins a Mouna E. i Youness A., que el dia 10 de febrer van ser detinguts com a presumptes autors dels robatoris als domicilis.

El mateix dia 10 el jutjat d'instrucció número 3 de la Bisbal d'Empordà va autoritzar l'entrada i perquisició als domicilis dels detinguts, on els Mossos van poder recollir nous indicis. La investigació no es dóna per tancada, i se sospita que els detinguts podrien estar relacionats amb altres robatoris amb força a les comarques gironines.

Els detinguts, que tenen antecedents, van passar a disposició del jutjat d'instrucció número 3 de la Bisbal, que en va decretar l'ingrés a presó.