Unes 300 persones homenatgen Carles Sabater en el 12è aniversari de la seva mort

La Nova Trinca ofereix un concert exclusiu a Llançà per recordar la figura del cantant de Sau

Quan s'acosta el 13 de febrer, per alguns ja és tota una tradició anar a Llançà, a l'Alt Empordà. I és que des de fa dotze anys, Clam-Sau -el club d'amics de Carles Sabater- organitza una trobada per homenatjar el líder de Sau. La trobada d'aquest diumenge ha començat a les 12 del migdia amb una concentració a la plaça del cementiri vell de la localitat, on s'ha fet una ofrena floral.


Concert 'únic i exclusiu' de la Nova Trinca

La jornada ha finalitzat amb un concert 'únic i exclusiu' a càrrec de la Nova Trinca a la Casa de Cultura de la localitat altempordanesa. La formació ha interpretat el seu repertori, els clàssics de La Trinca, a més també de dues peticions de la família del cantant desaparegut: 'Mediterráneo' de Joan Manuel Serrat i 'Hotel California' de la banda Eagles, unes melodies que agradaven molt a Sabater. No ha faltat, per suposat, la interpretació de cançons emblemàtiques de Sau com 'El tren de mitja nit' o 'És difícil continuar'. La melodia estrella de la jornada, però, ha estat 'Boig per tu' que ha posat punt i final al concert i tots els assistents s'han aixecat per entonar-la.

Segons una de les membres de Clam-Sau, Marta Pich, enguany ha estat un 'èxit' de públic. En total, unes 300 persones han assistit al concert, la majoria públic familiar. Pich assegura que en aquesta edició hi ha hagut la presència de molts nens, ja que molts dels assistents que ara tenen fills fa 20 anys anaven als concerts de Sau. 'Si es va inculcant de pares a fills s'està sembrant perquè el record de Carles Sabater no es perdi i perquè la trobada sigui ja una tradició', ha destacat Pich.