El port de Palamós inicia la temporada de creuers amb l'arribada del Wind Spirit

El port té previst rebre 38 escales de creuers amb 36.000 passatgers

Si s'assoleixen aquests bons resultats, al final d'aquesta temporada, el port haurà batut nous rècords en l'activitat de creuers. Per altra banda, enguany faran escala per primera vegada a Palamós els creuers Thomson Dream, Funchal i Boudicca. Així mateix, la temporada 2010 tindrà una duració de set mesos, des de maig fins a novembre.

Pel que fa a la fidelització de companyies, aquest any tornen a apostar pel port de Palamós els creuers Thomson Destiny, Seabourn Legend, Sea Cloud II, Le Ponant i el Wind Surf.

El Wind Spirit estrena aquesta temporada

L'arribada del Wind Spirit iniciarà, aquest diumenge, la temporada de creuers 2010 al port de Palamós. El veler porta a bord 88 passatgers, majoritàriament nord-americans, i 89 tripulants. Aquesta serà la segona escala del vaixell al port de Palamós, ja que va venir, per primera vegada, l'any 2007.

El vaixell té previst arribar a les 8 del matí, procedent del port de Barcelona. Realitzarà una estada de nou hores al port empordanès i, després, salparà a les cinc de la tarda cap a Port Vendres (França). Els turistes del Wind Spirit podran visitar Palamós i diferents punts de les comarques gironines, a més de gaudir de la gastronomia de la Costa Brava i de les seves platges.

El Wind Spirit, creuer de la naviliera Windstar Cruises, té una eslora de 134 metres, un calat de 4,11 metres de profunditat, una mànega de 15,8 metres i un registre brut de 5.736 tones.

Aquest veler està orientat a clients que busquen un ambient diferent a altres vaixells de creuer, amb uns serveis i una gastronomia selectes, i que a més ofereix totes les comoditats per als creueristes: restaurants, casino, teatre, biblioteca, piscina, jacuzzi, zona de fitness i àmplies zones d'oci.

La pròxima escala la realitzarà el veler Sea Cloud II, el diumenge 9 de maig.