Tres joves feixistes van insultar i estirar la bufanda groga de la candidata olotina d'ERC a Madrid

Grups de persones repartits pel metro intimidaven manifestants independentistes

La candidata d'Esquerra a l'alcaldia d'Olot (Garrotxa), Ana Bernadas, ha denunciat que un grup de tres joves amb simbologia feixista la varen insultar i estirar una bufanda groga que portava dins el metro de Madrid, quan es dirigia a la manifestació independentista d'aquest dissabte.
Segons Bernadas, els tres nois la varen increpar amb crits de "perra catalana" i li van prendre la peça de roba amb força. Això li va provocar una petita rascada al coll. La candidata ha explicat que hi havia diversos grups de persones amb simbologia feixista repartits en diferents línies del metro de Madrid que es dedicaven a intimidar els manifestants independentitstes.
 
Els fets van passar entre les parades de Sol i Bellas Artes de la línia 1 i va obligar Bernadas a canviar de comboi per evitar que els incidents anessin a més. Un cop a l'altre vagó la candidata republicana va trobar-se amb un grup de manifestants independentistes que també havien rebut intimidacions. Bernadas, però, descarta denunciar els fets a la policia.