Licitades les obres dels nous enllaços de l'AP-7 a Fornells de la Selva i Sant Gregori

Acesa assegura que les obres d'ampliació de l'autopista avancen segons el calendari previst

Tots els nous enllaços, sumats als de Girona sud i Girona nord, configuren el projecte de circumval·lació de Girona de l'N-II a través de l'AP-7. La circulació en aquest tram serà gratuïta per als vehicles que s'incorporin i deixin la via en alguns d'aquests peatges. Es preveu que la finalització dels enllaços de Sant Gregori i de Fornells sigui a l'estiu del 2012.


Segons ha manifestat en un comunicat Acesa, les obres de construcció del tercer i quart carril entre Fornells i Vilademuls avancen segons el calendari previst. Les obres, que es van iniciar el passat mes d'abril, tenen un termini d'execució de 21 mesos.

Acesa ja ha finalitzar les obres d'ampliació de l'autopista de Maçanet de la Selva a Fornells de la Selva. El projecte es completa amb l'ampliació de dos a tres carrils en els trams Vilademuls-Figueres Sud i Figueres Sud-La Jonquera. Amb una longitud de 17,3 quilòmetres i 22,3 quilòmetres, respectivament, aquestes obres, que es van iniciar al gener de 2010, es preveu que finalitzin el desembre de 2011.

L'ampliació de l'autopista en territori gironí suposa una inversió de prop de 300 MEUR.