La targeta de GironaCultura ja es troba en format virtual a partir d’avui

La versió electrònica de l’eina és gratuïta

Comprar entrades per a esdeveniments culturals i assistir a cursos amb descomptes en el preu o fer préstecs a les biblioteques de Girona serà més àgil i econòmic a partir d’aquest migdia. La versió virtual de la targeta GironaCultura estarà disponible a partir d’avui i es podrà descarregar a través de l’aplicació Girona App.

Amb la posada en marxa d’aquesta versió, se simplifica el procés d’obtenció de descomptes i avantatges per assistir a espectacles i propostes culturals, se suprimeix la barrera econòmica, ja que la targeta virtual és gratuïta, i s’obre la via electrònica d’accés a aquest tipus de serveis.

La targeta virtual es podrà obtenir a través de la Girona App (www.girona.cat/app), l’aplicació oficial de l’Ajuntament de Girona. Un cop instal·lada, la persona usuària haurà d’accedir a l’apartat “Turisme i cultura” i introduir el seu DNI i la seva data de naixement a l’aplicatiu. Pel que fa la tramitació de la targeta, el procés es podrà fer en línia o presencialment a les biblioteques municipals de Girona, a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) de la plaça del Vi i a l’Oficina de Turisme de la Rambla i s’obtindrà de forma gratuïta sempre que la persona usuària no vulgui la targeta física. En aquest darrer cas, el servei seguirà tenint un cost de 2 euros com fins ara, a excepció dels infants i joves d’entre 0 i 15 anys, que tenen la targeta física gratuïta.

Es pot consultar més informació sobre el servei al web GironaCultura