Imputat un presumpte venedor il·legal de gossos per una falta de maltractament d'animals

L'home guardava amuntegats en un vehicle 27 cadells de diferents races

Atès el mal estat que presentaven els animals, juntament amb què el vehicle estava tancat i tan sols hi havia una petita obertura per les finestres posteriors i davant la impossibilitat de localitzar el propietari, va ser necessari traslladar-lo fins al dipòsit municipal.


Un cop a les dependències municipals, es va poder obrir el vehicle i treure els cadells. Després d'alliberar els primers gossos, els policies van observar que hi havia més gàbies amagades per diferents parts del cotxe. En concret se'n van localitzar fins a cinc més, amb un total de 27 cadells.

Al cotxe hi havia set cadells de Pit Bull, un cadell de Bull Terrier, deucadells de Pomerània, dos cadells de Yorkshire, dos cadells de Caniche, quatre cadells de Rottweiller i un gos adult de raça Chihuahua.

Hores més tard, el mateix guàrdia de barri va localitzar el propietari del turisme, el qual va ser adreçat fins a les dependències policials per tal d'instruir diligències del fet.

De resultes de tot aquest cas, la policia municipal ha imputat al propietari del vehicle una falta de maltractaments i abandonament d'animal domèstic, a l'espera de poder determinar si el sospitós, que té antecedents per venda fraudulenta d'animals, podria estar relacionat amb un nou cas de venda fraudulenta.