Concepció Veray, candidata del PP a l'alcaldia de Girona

El partit prepara una llista renovada i representativa de la ciutat

Concepció Veray ha agraït la confiança dipositada pel partit amb aquesta designació i ha manifestat estar 'molt il·lusionada' alhora que s'ha compromès a seguir treballant i 'donar el millor per dur a terme la tasca que se m'ha encomanat'.


Veray ha explicat que estan treballant per configurar una llista renovada i alhora representativa de la societat gironina, amb persones de molts àmbits i barris diferents. Segons ha explicat, el repte més important que s'han marcat serà ajudar als gironins a sortir de la crisi econòmica actual i retornar a Girona 'el lideratge perdut' .

Un reconeixement a la feina feta a l'oposició

El president provincial del PP de Girona i portaveu al Parlament, Josep Enric Millo, ha elogiat la 'gran tasca' que ha fet a l'oposició durant aquests 4 anys i ha assegurat que és la 'garantia' del canvi, ja que cap dels membres de l'actual tripartit ni tampoc la nova CiU, que practica la sociovergència, el poden garantir'.

També ha dit que és 'la millor aposta' que el partit podia fer a Girona perquè 'és una dona jove, amb vocació de servei i experiència demostrada, coneix a fons les diferents problemàtiques que pateix la ciutat i té molt clares les solucions que es necessiten'. I ha afegit, 'estic convençut que incrementarà la representació del Partit Popular a l'Ajuntament i es convertirà en una autèntica alternativa de Govern a la ciutat'.