Arrenca el Firarebaixa amb la previsió d'arribar als 35.000 visitants

El saló, que arriba a la 19a edició, ha obert avui les portes amb gran afluència de compradors

Més de 200 persones han accedit a l’interior del palau a les deu del matí, moment en que s'han obert les portes del Palau, per accedir a la 19e edició del Firarebaixa. Aquesta afluència de visitants s'ha mantingut constant al llarg del matí segons els organitzadors. Anna Albar ha remarcat que 'esperem que aquesta afluència de visitants es mantingui de cares a la tarda i els propers dies perquè al saló s’hi pot trobar una gran varietat d’estocs al millor preu', ha dit.


De fet, segons una enquesta realitzada l’any passat per Fira de Girona, el dimecres és tradicionalment el dia del saló en què es registra un major nivell de despesa per part dels visitants.

Moda per a home, dona i nen, complements, parament de la llar, sabateria o esports són alguns dels sectors presents al saló. En total, Firarebaixa compta amb 120 expositors, dels quals un 43’80% són de moda per a home i dona; un 16’19% de roba infantil i un 20’95% de complements (perfumeria i cosmètica, òptica, joieria, marroquineria o roba de la llar).

El saló, que ocupa tot l’espai del Palau de Fires, amb uns 8.000 metres quadrats, obrirà cada dia de les 10 del matí a les 9 del vespre fins diumenge.