El multen un home de Roses per excés de velocitat i fa passar al seu pare mort com a infractor

Els Mossos li han obert diligències penals per falsificació de document públic

Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment un home, de 58 anys i veí de Roses (Alt Empordà, per identificar el seu pare mort com a responsable d'una infracció de velocitat a Caldes de Malavella (Selva).
Els fets van passar el 3 de setembre, cap a dos quarts de quatre de la tarda. Els agents havien instal·lat un radar fixe a la carretera C-35 i van detectar un vehicle que circulava a 116,4 km/h, quan el tram està limitat a 100 km/h. Pocs dies després, el Servei Català del Trànsit va notificar al titular del vehicle la denúncia administrativa i li va requerir que identifiqués el conductor del cotxe. L'home va indicar que l'infractor havia estat el seu pare i va aportar una fotocòpia del seu permís de conduir. Després de fer diverses indagacions, els mossos van descobrir que el presumpte infractor havia mort l'any 2012.
 
Els agents van citar el propietari del cotxe i li van obrir diligències penals per falsificació de document públic. L'home, que no té antecedents, haurà de declarar davant del jutjat d'instrucció de guàrdia de Girona quan sigui requerit.