La 6ena edició d'Expojove tanca amb més de 6.200 visitants

El saló d’orientació i informació juvenil rep en aquesta edició més visites de famílies

La directora de Fira de Girona, Anna Albar, ha destacat que, en aquesta 6a edició, 'hem comprovat que més pares i mares s’han acostat a l’ExpoJove per informar-se sobre les diferents alternatives que tenen els seus fills a l’hora de continuar els seus estudis o de decidir el seu futur professional'. En aquest sentit, Anna Albar ha remarcat que 'aquest fet ha provocat que aquest any, i a diferència de les edicions anteriors, l’afluència de visitants al saló hagi estat més continuada durant tot el dia. Als matins hi ha continuat havent molta afluència d’estudiants i, a les tardes, hem rebut la visita d’aquelles persones que esperaven al divendres'.

Pel que fa a les visites organitzades, per l’ExpoJove hi han passat estudiants d’ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior d’arreu de les comarques de Girona. Concretament, l’han visitat més de 4.600 estudiants d’ESO i 1.400 de batxillerat i de cicles formatius.

Formació, treball i salut han tornat a centrar el saló on els joves hi han pogut trobar tot allò relacionat amb la presa de decisions sobre el seu futur professional i laboral. Els estudiants han pogut conèixer tota l’oferta formativa, tant en formació professional com universitària, així com d’altres àmbits com els Mossos d’Esquadra, cursos d’idiomes o d’altres estudis.

També hi han trobat informació sobre els programes que gestiona el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat per accedir al món del treball, les iniciatives del Departament de Salut i les propostes de l’Agència Catalana de la Joventut , els ajuntaments de Salt i Girona o el Consell Comarcal del Gironès. En total, la 6a edició d’ExpoJove ha comptat amb 52 expositors.

La directora de Fira de Girona ha assegurat que 'els visitants surten de l’ExpoJove satisfets de tota l’oferta i la informació que troben al saló perquè abasta els diferents àmbits pels que es poden decantar els estudiants un cop acaben l’ensenyament obligatori'.