L'audiència pública sobre les obres del TAV serà avui a l'Auditori Palau de Congressos

Hi participarà l'alcaldessa de Girona, Anna Pagans i estarà moderat per Josep M. Terricabras

L'audiència pública que reclamaven les entitats ciutadanes i la CUP sobre les obres del TAV a Girona tindrà lloc avui a les vuit del vespre a l'Auditori Palau de Congressos. Després que les entitats entressin més de 1.000 firmes al registre, el consistori va anunciat que convocaria aquesta figura de participació ciutadana, que es recull al reglament municipal de participança. La normativa marca que, per convocar l'audiència, és necessari el suport d'un 1% de la població que tingui més de 16 anys. Una barrera que tant les entitats com la CUP, amb les 1.072 signatures presentades, van declarar haver superat.

La iniciativa va sorgir davant els nombrosos dubtes que molts ciutadans han denunciat respecte les obres i també les molèsties que s'han generat els darrers mesos. Inicialment els sol·licitants havien reclamat fer l'audiència el dijous 20 de gener finalment aquesta tindrà lloc avui (24 de gener) per decisió de l'Ajuntament.

Seguiment en directe a Twitter

A partir de les vuit del vespre es podrà fer un seguiment en directe de l'audiència pública a través de la xarxa social Twitter mitjançant la compta d'AraGirona.cat (@aragirona) o bé visualitzant-la a la pàgina principal d'aquesta web. Tothom qui ho desitgi podrà enviar les seves impressions al respecte a través de l'etiqueta #AudienciaTAV (sense accents) que apareixeran publicades al caixetí de piulades de la portada.