Cinc homes detinguts i un menor per assaltar amb violència dos joves a Girona

Els adults tenen entre 18 i 28 anys

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc homes, d'entre 18 i 28 anys i veïns de Girona i Salt, i un menor com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb violència i intimidació, un d'ells en grau de temptativa.
A un dels detinguts també se l’acusa d’un delicte lleu de lesions. Les detencions es van fer el 16 de febrer. Dos joves van avisar de matinada una patrulla de mossos d'un robatori violent. Un grup de sis persones els va abordar al carrer, els van intimidar i els van empènyer. Un d'ells, a més, va donar-li un cop de puny a un dels joves a qui li van robar deu euros. A l'altre jove, en canvi, no li van sostreure res.
 
Amb les descripcions facilitades per les víctimes, els Mossos d'Esquadra van iniciar una recerca i van localitzar i identificar els sospitosos a la cruïlla dels carrers Bonastruc de Porta amb Figuerola de Girona. Durant l'escorcoll, van trobar que un d'ells tenia a la butxaca del pantaló un bitllet arrugat de 10 euros. Per tots aquests indicis els agents van detenir tots els integrants del grup, cinc majors d’edat i un menor, per dos robatoris violents. A més, a l’autor del cop de puny se li imputa un delicte lleu de lesions.

Els detinguts tenen entre 18 i 28 anys, son de nacionalitat dominicana i colombiana i veïns de Girona i Salt (Gironès). Després de declarar a comissaria, van quedar en llibertat a l'espera de ser citats per declarar davant del jutge.

També hi ha un menor que properament serà citat per declarar davant la Fiscalia de Menors de Girona.