Santi Niell escollit coordinador regional de SI a la demarcació de Girona

Joan Albareda serà el nou coordinador comarcal

  • Una trentena d'adherits es van aplegar dissabte a la Casa de Cultura de Girona © AG
    Una trentena d'adherits es van aplegar dissabte a la Casa de Cultura de Girona © AG
  • Santi Niell (esquerra) amb Alfons Lopez Tena © M. Estarriola
    Santi Niell (esquerra) amb Alfons Lopez Tena © M. Estarriola

Els nous integrants de l'executiva comarcal del Gironès tindran com a primer repte polític la confecció de llistes per a les municipals del mes maig, inclosa la ciutat de Girona i desenvolupar el projecte participatiu ciutadà 'Imagina' que va ser presentat a Girona la setmana passada pel diputat Uriel Bertran i el coordinador regional de Girona, Santi Niell.

Joan Albareda, empresari del sector agrícola i ramader membre del Grup de Suport a Girona del Cercle Català de Negocis en serà el seu coordinador comarcal. Albareda va remarcar que assumia el càrrec amb el compromís de 'dignificar la política i ajudar a la seva regeneració democràtica' i en relació a les properes municipals procurarà 'vetllar perquè les llistes que concorrin sota les sigles de Solidaritat segueixin el criteri de primar la qualitat sobre la quantitat'.

D'altra banda, la resta de membres de l'executiva comarcal que acompanyaran Albareda els propers dos anys són: per a la secretaria d'organització i finances, Francesc Jubany, per a la secretaria d'imatge i comunicació, Mercè Escarrà i per a la secretaria d'acció municipal, Joan Llenas.

Santi Niell ja va anunciar la setmana passada que Llenas s'incorporava a la Comissió tècnica municipal de SI a la regió que assessorarà el partit per a les properes municipals.