Arrenquen estelades i pancartes dels ajuntaments de Sant Julià de Ramis, Sarrià de Ter i Sant Gregori

Els Mossos d'Esquadra han identificat vuit persones

Un grup d'unes vuit persones s'han endut estelades i pancartes dels ajuntaments de Sant Julià de Ramis, Sarrià de Ter i Sant Gregori. Els fets han passat aquesta matinada. Segons Puigtió, els brètols han començat per Sarrià i han continuat a Sant Julià, d'on han arrencat el pal amb l'estelada i han trencat la pancarta 'Fake justice', que hi tenien penjada. "Quan l'han arrencat, però, n'ha quedat un tros que aportarem a la policia com a prova", ha explicat l'alcalde.

Quan han arribat a Sant Gregori, un veí els ha enxampat i ha avisat als Mossos, que s'hi han desplaçat i han identificat les vuit persones. Segons Puigtió, la policia els ha trobat el material i els presumptes autors del robatori han assegurat que era seu.

L'alcalde de Sant Gregori, Narcí Fajula, ha explicat que a ells els han arrencat la pancarta de 'Fake Justice' que tenien al primer pis de l'Ajuntament però que no s'han pogut endur l'estelada perquè estava més amunt, a la segona planta.

També s'han emportat la pancarta 'Sarrià per la independència' que tenien penjada al centre cívic que hi ha al costat del consistori. Aquesta no és la primera vegada que al municipi es viuen fets similars. Fa un mes, una brètols van arrencar el pal de l'estelada que hi havia al passeig Capellades, a l'entrada del poble.

Els tres batlles presentaran denúncia davant dels Mossos d'Esquadra aquest mateix dijous.

Nou incident a Blanes

A Blanes (Selva), uns desconeguts han tornat a tacar la pancarta de 'Llibertat presos polítics' que hi ha instal·lada a la façana de l'Ajuntament. Els brètols han tatxat les paraules "presos polítics" i avui només s'hi podia llegir "llibertat". L'Ajuntament ha retirat l'estructura que suporta el cartell per restituir-la el més aviat possible.