L'Ajuntament de Girona lliura els premis del concurs d’Instagram #Viulallum 2018-19

Els premiats són Joan Trias, Lara Pujol i Xevi Villarreal

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, juntament amb la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local, Turisme i Ocupació de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, ha lliurat aquest migdia els guardons del concurs de fotografia a d’Instagram #Viulallum, celebrat amb motiu de les festes de Nadal d’aquest 2018-19. Les persones guanyadores d’aquesta darrera edició han estat en Joan Trias (@joantriasva), que s’ha endut el premi a la millor foto original; la Lara Pujol (@larapujolgarriga), per la millor imatge de retrat, i en Xevi Villarreal (@xevi.villarreal), per la millor imatge de la Cavalcada de Reis de Girona 2019.

El premi en totes les categories és la inclusió de la fotografia guanyadora al llibret de la programació de Nadal 2019-20 de l’Ajuntament de Girona. A més, els premis a la millor foto original i a la millor foto de retrat podran gaudir d’una entrada doble per a un espectacle de la programació del primer semestre 2019 de l’Auditori de Girona, i d’una entrada doble també per a un espectacle de la programació del primer semestre 2019 al Teatre Municipal de Girona, respectivament. Pel que fa al premi a la millor imatge de Reis, el guanyador s’endu també una entrada doble per al partit de l’Spar Citylift Uni Girona del diumenge, dia 20 de gener del 2019, al Pavelló Municipal Girona-Fontajau.

La primera edició d’aquest concurs a través de la xarxa va ser l'any 2012 amb la intenció de dinamitzar i promoure el Nadal i les activitats nadalenques a la ciutat, així com fomentar la participació de la ciutadania en aquestes festes. Des de principis de desembre fins que acaba la programació de Nadal, els usuaris d’Instagram que ho desitgen poden concursar compartint a les xarxes una fotografia que il·lustri les festes a la ciutat amb l’etiqueta #Viulallum. En total, enguany hi han participat gairebé 300 fotografies.

Durant l’acte d’avui, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha felicitat les persones premiades i els ha agraït la seva participació al concurs perquè, segons ha dit, “es tracta d’una iniciativa que només té sentit si s’hi involucren els gironins i les gironines”. Madrenas també ha posat en relleu l’objectiu del concurs, que vol “crear vincles entre la ciutadania i les festes de Nadal a la ciutat”.