Un jove cau d'un quart pis a Salt mentre intentava escapar de la policia

El noi conduïa un ciclomotor robat i ha fugit quan ha vist una patrulla de la policia local

Els Mossos investiguen quina ha estat la causa per la qual un jove s'ha precipitat d'un quart pis a Salt (Gironès) mentre la policia el perseguia. Segons fonts de la policia local, els fets han passat a les onze del matí d'aquest dissabte al passeig Marquès de Camps del municipi quan dos joves, que conduïen un ciclomotor robat, han fugit en veure una patrulla de la policia. Un dels joves ha fugit a peu i l'altre amb el ciclomotor, tot i que poc després ha perdut el control del vehicle i ha caigut a terra.


El noi, però, ha continuat la fugida a peu i finalment ha entrat en un immoble situat al número 90 del carrer d'Àngel Guimerà, al centre del municipi. Els agents l'han seguit i minuts més tard han sentit un soroll que provenia del pati interior de l'edifici. Una treballadora d'una fleca situada als baixos de l'immoble comentat a la policia que també havia sentit aquest soroll. Per això, els agents de la policia local s'han apropat fins al pati interior i han comprovat que el jove fugitiu s'havia precipitat des del replà d'un quart pis on hi havia una finestra oberta.

Fins al lloc dels fets s'hi han traslladat efectius mèdics que han evacuat el jove fins a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir els fets.