Pia Bosch assegura que treballarà perquè Girona 'recuperi' la confiança

L'alcaldable del PSC destaca en el seu primer discurs que darrere els 'temps difícils s'hi amaguen oportunitats'

Pia Bosch ha començat l'any 2011 amb un acte públic de llançament de la seva candidatura a les pròximes eleccions municipals del dia 22 de maig. A mitjans de desembre, l'actual alcaldessa de Girona, Anna Pagans, va anunciar que abandonava la vida política. Bosch li va prendre el relleu i aquest dissabte ha volgut dirigir-se a tota la ciutadania.


Durant el seu discurs, Pia Bosch ha destacat que és 'plenament conscient' que són temps difícils però ha dit que darrere els temps complicats, a més de reptes també 's'hi amaguen oportunitats'. Des del seu punt de vista, una de les pitjors conseqüències de la crisi econòmica és la 'pèrdua' de la confiança en el futur i, segons ha destacat, aquest és el 'principal' element pel que s'ha de treballar. Per l'alcaldable del PSC a Girona, l'única manera de tirar endavant és 'recuperar' la confiança com a col·lectivitat i com a ciutat en el futur.

Treballar plegats

Pia Bosch ha fet una crida al món cultural, empresarial i d'altres àmbits a treballar plegats per construir un projecte comú 'renovat i regenerador'. 'Girona necessita l'energia de tots. Girona us necessita', ha destacat Bosch durant el seu discurs.

Des del seu punt de vista, el llançament de candidatura no només està pensat per fer arribar a guanyar les eleccions sinó que vol servir per 'sacsejar i mobilitzar' energies a la ciutat. Bosch ha destacat que la duresa de la situació actual ha fet 'desaparèixer' molts valors i molts actius que cal recuperar i reactivar.

'Vull ser la propera alcaldessa que surti de les urnes el proper 22 de maig. Ho vull, no pas per conservar el poder, com alguns diuen, sinó per poder treballar per fer realitat aquest somni que no és només meu, sinó també el de molts gironines i gironines d'origen o d'adopció', ha destacat l'alcaldable del PSC a Girona durant el seu discurs i ha sentenciat que vol ser l'alcaldessa de la Girona del segle XXI.

'Un bon presagi'

Pia Bosch ha fet l'acte públic de llançament de la seva candidatura a les pròximes eleccions municipals el primer dia de l'any 2011 perquè, segons ha explicat, 'hem de començar l'any amb ganes i il·lusió'. L'alcaldable del PSC a la ciutat de Girona s'ha mostrat 'agraïda' i 'emocionada' i ha avançat que la trobada ha estat 'molt significativa' per la quantitat i la diversitat de persones que ha aplegat. 'Per mi, aquest acte és un bon presagi', ha conclòs Bosch.

En la trobada d'aquest dissabte hi han participat cares conegudes del PSC com l'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall; el president del grup parlamentari a la cambra catalana, Joaquim Nadal, Marina Geli o l'actual alcaldessa de Girona, Anna Pagans.