Iolanda Pineda (PSC) repetirà com alcaldable per Salt a les properes municipals

Ha estat ratificada en assemblea per unanimitat amb un total de 34 vots favorables

Iolanda Pineda repetirà com a candidata del PSC a l'alcaldia de Salt a les properes eleccions municipals de l'any vinent. Així ha quedat establert després de l'Assemblea extraordinària que es va celebrar ahir a la tarda on hi van participar 34 socialistes que li van atorgar la seva confiança. La militància també va fer balanç del darrer mandat de Pineda fent una valoració positiva de gairebé la totalitat del programa desplegat al llarg dels últims tres anys i mig. 

Amb tot, la candidata i actual alcaldessa de Salt ha assegurat que el proper programa electoral tindrà com eix vertebrador l'àrea de reorganització urbana, l'educació i fer de la ciutat un pol d'atracció econòmica. 

Pineda va iniciar la seva carrera política com a regidora de l'Ajuntament de Salt l'any 1999, aconseguint l'alcaldia el 2007. També ha desenvolupat la tasca de consellera al Consell Comarcal del Gironès i forma part de l'executiva de la Federació del PSC de les comarques gironines com també del Consell Nacional del PSC i el Comitè Federal del PSOE entre el 2000 i el 2004.