La pista del gel de Girona obre demà al Palau de Fires

Compta amb 600 metres quadrats de pista i activitats per a tots els públics

Al primer espai, hi haurà la pista de gel de 600 metres quadrats que obrirà cada dia, excepte Nadal, de les 11 del matí a 2/4 de 10 del vespre. Els dies 24 i 31 de desembre obrirà de les 11 del matí a les 7 de la tarda. També hi haurà horaris especials els dies 1 i 6 de gener, de les 4 de la tarda a 2/4 de 10 del vespre i el dia 5 de les 11 del matí a les 3 de la tarda.


Per poder patinar, Fira de Girona posa a disposició dels visitants més de 300 parells de patins, que van del número 26 al 44. Cada hora podran entrar a la pista fins a un màxim de 100 persones, en grups de 25 cada quarts d’hora. Per a patinar, l’entrada és de 6 euros cada hora. Coincidint amb la inauguració de la pista, i només fins a les 2 del migdia, hi haurà una promoció especial d’un euro per hora.

Per als més petits, hi haurà l’espai lúdic infantil Elis on s’hi portaran a terme les activitats pensades per als més petits, per a nens i nens de fins a 12 anys. Hi haurà jocs inflables, tallers de manualitats, piscina de boles i activitats de psicomotricitat. L’espai lúdic obrirà els mateixos dies que la pista de gel de les 11 del matí a les 2 del migdia i de 2/4 de 5 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre, excepte els dies en què la pista tingui horaris especials.

També hi haurà un espai de bar-restaurant a càrrec de l’empresa König de Girona que obrirà de les 11 del matí a les 10 de la nit, excepte també els dies en què la pista faci horaris especials.

En aquesta edició, Fira de Girona mantindrà també la col·laboració amb entitats i, al nivell 2 del palau, se situarà la quina que organitza el club bàsquet Uni Girona. Aquest any la quina passa dels 4 dies de l’any passat als 6 dies d’aquest any i es farà els dies 26 de desembre i 1,2, 6, 8 i 9 de gener a partir de les 6 de la tarda.