La nevada arriba a les comarques gironines i emblanquina el Ripollès

La N-260 entre Ribes i Fontanals restringida al pas de camions

Neva abundantment al Pirineu i al Prepirineu, tal i com estava previst, i més feblement a punts del Bages, del Moianès i d'Osona, com Vic i Manresa. També s'ha vist neu a Ripoll, a Bagà, a Monistrol de Montserrat, a Solsona i a Pujalt, entre altres municipis. La nevada més destacada, però, és al Pirineu, en especial al vessant nord de la Serralada. A Esterri d'Àneu es registren 22 centímetres de neu i a Vielha, 21. Hi ha tretze carreteres afectades per la neu i pel gel, la majoria a les comarques de Lleida. El pla Neucat està en estat d'alerta per fortes nevades, en especial al Pirineu i al Prepirineu, però també a la Catalunya Central i al prelitoral de Tarragona.
Hi ha almenys tretze vies afectades per la neu i el gel, especialment a les comarques de Lleida. Està tancat el Port de la Bonaigua a la C-28. A més, està restringida la circulació de vehicles de tercera categoria a l'N-260 entre Soriguera i Ribera d'Urgellet, i no poden circular camions articulats a l'N-230 entre Vilaller i Vielha.

Cal fer servir cadenes en aquestes dues carreteres, però també a l'N-141 entre Bossòst i eth Portilhon; a la C-28 entre Vielha i Salardú i entre València d'Àneu i la Guingueta d'Àneu; a la C-13 entre Sort i Esterri d'Àneu i entre Balaguer i la Baronia de Sant Oïme; a la C-1311 de Pont de Muntanyana al Coll de Montllobar; a la C-147 a Esterri; a la C-142b al Pla de Beret; a l'L-500 al Pont de Suert; a l'L-501 a la Vall de Boí; a l'L-504 a Llavorsí, i a l'L-510 a Tírvia.

D'altra banda, a la C-16 hi ha neu i gel a la calçada entre Guardiola de Berguedà i Riu de Cerdanya, i està restringit el pas de camions.