Detinguts dos menors per intentar robar amb violència a dos joves a l'estació de Blanes

Estan citats a presentar-se davant la Fiscalia de Menors

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 20 de gener dos menors veïns de Badalona (Barcelonès), com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència  i intimidació en grau de temptativa.

Cap a un quart de sis de la matinada del dia 20 de gener, agents de l’ARRO que es trobaven fent servei de vigilància a l’estació de tren de Blanes (Selva Litoral), van ser requerits per tres joves.

Els nois van explicar a la policia que estaven fugint de dues persones que els hi  havien intentat sostreure les seves pertinences. Els joves es trobaven esperant el tren, quan dos nois els van abordar per l’esquena colpejant-los i exigint-los el telèfon mòbil i la cartera.

Entre cops i empentes, les víctimes van aconseguir fugir dels agressors corrents i van avisar a la policia. Els agents van fer una recerca per la zona i gràcies a la acurada descripció que van facilitar les víctimes, van localitzar els dos agressors que encara es trobaven a les rodalies de l’estació.

Els mossos van detenir als dos nois com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència en grau de temptativa. Els detinguts van ser lliurats als seus tutors legals i van quedar citats per presentar-se davant de Fiscalia de Menors.