Les obres de la Riera Galligans de Figueres entren a la recta final

El pressupost de l'obra ha estat de 240.000 euros aproximadament

Les obres d'ordenació de l'espai de la Riera Galligans de Figueres han entrat avui al a recta final i acabaran aquest mateix divendres. Segons el regidor de Serveis Urbans i Mercats, Joaquim Felip, 'l’objectiu principal d’aquesta obra ha estat posar al dia i millorar un espai que havia quedat degradat. A més, també hem dut a terme un projecte perquè la riera Galligans sigui compatible amb els usos de mercat setmanal de la roba, el qual s’hi instal·larà a finals de mes vinent', ha dit. El pressupost de l’obra ha estat de 240.000 euros aproximadament.

Més Pla de millores

A Figueres aquesta setmana s’estant executant altres obres del Pla de millores. N’és un exemple els treballs realitzats durant dos dies a l’aparcament del carrer Rec Arnau, on s’han asfaltat els vials de circulació amb l’objectiu d’evitar que el paviment es deteriori ràpidament i s’aixequi pols amb el pas dels vehicles.

Pel que fa a les obres de l’aparcament soterrat del Passeig Nou, actualment es treballa en el desviament de serveis. Més concretament s’està desviant el col·lector d’aigües pluvials del Parc Bosc, a més del desviament d’una línia elèctrica que impedeix començar l’excavació. Un excavació que començarà en les properes setmanes.