Tossa de Mar es presenta a Fitur com a destinació sostenible

La fira madrilenya se celebra del 23 al 27 de gener

L’ Ajuntament de Tossa de Mar (Selva) estarà present del 23 al 27 de gener a la Fira Internacional de Turisme FITUR de Madrid dins l’stand de l’Institut de Turisme Responsable (ITR) aprofitant que Tossa va ser certificada com a única destinació sostenible a la Costa Brava. Enguany, l’ITR disposarà per primera vegada d’stand propi. Tindrà el nom d’stand “Biosphere” i es trobarà en el pavelló 9 de la fira.

La regidora de Turisme, Mª Àngels Pujals, participarà a la trobada del "Biosphere Destinations Community" de l’ITR amb totes aquelles destinacions -Tossa inclosa- compromeses amb la sostenibilitat. Entre aquestes destinacions es troben ciutats com Barcelona, Lanzarote o Vitoria-Gasteiz. L'objectiu és compartir experiències i considerar nous reptes que poden contribuir a ampliar la sostenibilitat turística en un escenari internacional. La presentació de Tossa com a destinació sostenible tindrà lloc el dimecres 23 de gener a les 13:30h.

Pujals afirma que “l’aposta pel turisme sostenible ha estat una feina que l’equip de govern de Tossa Unida (TU) ha considerat prioritària per a la població per a complementar el turisme de sol i platja; esportiu; gastronòmic; i cultural, del que Tossa ja té una bona oferta”.