Cicle de seminaris de formació per a emprenedors i empreses a Santa Coloma de Farners

Tindran lloc aquest gener i fins el març

El Centre Eix de Santa Coloma de Farners dona el tret de sortida al cicle de seminaris de formació per a emprenedors i empreses aquest dimecres, 16 de gener amb la sessió Aprenent a ser emprenedor, a càrrec de David Alberca. En el transcurs de la sessió es donarà a conèixer quines són les competències personals i necessàries per a ser emprenedor. També es descobriran aspectes que et poden ajudar a percebre com ets i que et motiva, a preveure i reconduir errors i com visualitzar el teu futur com a persona emprenedora.

Durant aquest mes de gener també s’organitzaran dues formacions més una sobre la gestió de la marca personal, a càrrec de Joan Canal; i una segona que tractarà sobre Instagram, facebook i whatsapp per empreses a càrrec de Josep Lluís Vidal.

Pel que fa al mes de febrer s’han organitzat tres sessions més: Càlcul de marges comercials, a càrrec de Salvador Figueras; Com elaborar butlletins: El mailchimp, a càrrec de Gemma Cots; i finalment Finances per a no financers a càrrec de Jordi Juanola.

Les sessions formatives continuaran el mes de març amb Fiscalitat Bàsica per a autònoms, que impartirà la sessió la Mercè Julià, el dia 13 de març; Vendes per a no comercials, a càrrec de Carles Martí, que es farà el dia 20 de març; i Màrqueting d’atracció a càrrec de Martí Juanola, el dia 27 de març La darrera sessió que s’ha programat per aquest trimestre és la que es farà el dimecres 11 d’abril i que parlarà sobre Guanya visibilitat a Internet a càrrec de Josep Lluís Vidal,