Tossa substitueix el paviment de la pista del pavelló poliesportiu

Les obres han tingut un cost d’uns 70.000 euros

L’ Ajuntament de Tossa de Mar (Selva) ha portat a terme el canvi del paviment i el pintat de les línies de camp de la pista del pavelló poliesportiu municipal. Les obres, que han tingut un cost d’uns 70.000 euros, les ha portat a terme l’empresa Tallers Palautordera SA.

Han tingut una durada de 10 dies, i han consistit en la retirada del paviment de PVC que hi havia, el poliment del formigó que quedava a sota per poder col·locar en les millors condicions el nou paviment; l’estesa del nou paviment de PVC Tarafelx Multi-Use 6,2; i el marcatge i pintura de 7 pistes de joc: bàsquet central, futbol sala central, voleibol central, dues pistes de bàsquet transversal i dues pistes de voleibol transversals.

El regidor d’Esports, Ignasi Sallés, afirma que “el nostre objectiu principal és el bon funcionament de totes les instal·lacions esportives del municipi, ja que són la millor carta de presentació que podem oferir als nostres vilatans i usuaris. Vull agrair públicament el suport, col·laboració i eficàcia de tots els tècnics que han intervingut en l’obra de substitució, que s’ha fet en un temps rècord”.