Mor un home a Figueres durant una baralla per motius econòmics amb un veí del seu edifici

Els Mossos d'Esquadra han detingut l'altre implicat en els fets i investiguen si es tracta d'una mort criminal

La baralla entre els dos veïns de l'edifici ha començat pels voltants de les cinc de la tarda. La víctima, que tenia 35 anys, s'ha començat a discutir amb un dels altres inquilins del bloc, de 47 anys. Tots dos vivien al número 7 del carrer Doctor Ferran, situat molt proper a l'entrada del barri del Bon Pastor de Figueres, on resideix la comunitat gitana de la ciutat.

Segons sembla, el motiu que ha iniciat la discussió han estat desavinences econòmiques, tot sembla indicar que per culpa del pagament del lloguer d'un immoble. Els dos homes s'han barallat al replà d'entrada de l'edifici. En un moment de la baralla, el més jove -que tenia 35 anys- ha caigut estès a terra i l'han hagut de traslladar d'urgència a l'Hospital de Figueres, situat a poc més de 500 metres del lloc dels fets, on ha mort poca estona després.

Els Mossos d'Esquadra han detingut l'altre veí implicat en els fets, Antonio D.L., de 47 anys. Els agents han traslladat l'home a comissaria i investiguen si el cas es podria tractar d'una mort criminal. De fet, durant la baralla, cap dels dos veïns ha ferit l'altre amb cap mena d'arma. No es descarta que la víctima patís una afecció cardíaca que hagi desencadenat el fatal desenllaç. Amb tot, veïns de la zona han fet circular el rumor que el detingut hauria empentat a la víctima i aquesta, al caure, s'hauria donat un fort cop que li hauria fet perdre el coneixement i posteriorment produït la mort. 

Mentrestant l'Àrea Territorial d'Investigació (ATI) dels mossos s'ha fet càrrec del cas i treballa per esclarir les circumstàncies que l'envolten.