Finalitza l'Art en Ruta 2018 amb dotze exposicions en sis municipis

El Consell Comarcal valora molt positivament l'edició

El Consell Comarcal de la Selva ha finalitzat la primera edició del projecte Art en Ruta 2017-2018 amb uns resultats molt positius segons l'ens. En aquesta edició, es clou la primera edició del projecte “Art en Ruta 2017-2018” coordinant dotze exposicions en sis municipis de la Selva.

Les obres dels artistes David Sanchez León, Ester Polo i Marc Pujol s’han pogut visitar a Arbúcies, Blanes, Sant Hilari, Sils, Vilobí d’Onyar i Santa Coloma de Farners respectivament.

Després de la bona acollida que ha tingut aquesta primera edició de l’Art en Ruta 2017-2018, tant dels artistes visuals com del les sales d’exposicions dels municipis que han participat en el projecte, des de l’ens comarcal ja s’ha confirmat que es garanteix la continuïtat del projecte “Art en ruta 2018-2019”. En aquest sentit, la consellera de Cultura a l’ens comarcal, Raquel Reyner, ha assegurat que: “si bé aquesta edició l’Art en Ruta ha obtingut uns bons resultats, està previst que de cara la pròxim edició s’incorporin diverses millores, tan en quan el premi a l’artista guanyador i de caire itinerant de la obra fora de la comarca.

Pel que fa el nom del guanyador, Reyner ja ha avançat que en els pròxims dies es farà públic el resultat de la obra guanyadora 2018-2019.

Art en Ruta és un cicle d’exposicions itinerants de promoció de les arts visuals per posar en relació i establir un circuit entre els artistes i els municipis de la Selva. La finalitat del projecte és crear un circuit anual expositiu i oferir una plataforma de promoció del talent artístic de la comarca.

“Art en Ruta” es una acció dins el marc de la iniciativa SelvaCultura. Amb aquest projecte, el Consell Comarcal de la Selva preveu seguir donant suport a la promoció de l’escena cultural com a factor de dinamització social i econòmica de la comarca.