Un detingut a Santpedor per clavar un ganivet per l’esquena al seu germanastre

El jove ha ingressat a presó provisional en negar-se a declarar

Agents de les policies locals de Santpedor i de Sant Fruitós van detenir dimarts un jove de 20 anys després que presumptament apunyalés amb un ganivet el seu germanastre.
La víctima, que va resultar ferida greu, va haver de ser traslladada a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, on evoluciona favorablement. Els fets van tenir lloc dimarts a dos quarts de set del matí, a les portes d’un bar situat al carrer Núria, al municipi de Santpedor. Segons han explicat fonts del cos policial, el presumpte agressor li hauria clavat una ganivetada a l’esquena i va fugir de l’indret. Segons les mateixes fonts, poques hores abans agressor i víctima ja havien protagonitzat una disputa en un bar del municipi.
 
El jove va ser detingut dues hores després pels agents de les policies locals de Santpedor i de Sant Fruitós. Se l’acusa d’un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa. Dimecres va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Manresa, que va decretar presó provisional després que es negués a declarar.