L'Aeroport de Girona-Costa Brava ja compta amb 1.750 noves places d'aparcament

Amb aquesta nova incorporació l'aeroport gironí té prop de 7.000 places d'estacionament de vehicles

El nou edifici, que se suma al mòdul sud de l'aparcament P2, tots dos situats davant de la terminal de passatgers, s'ha posat en marxa aquest divendres amb 1.750 places de cotxes noves. Amb aquesta nova incorporació, l'Aeroport Girona-Costa Brava arriba a un total de 6.850 places d'estacionament de vehicles.


Aquest nou mòdul, juntament amb el que es va posar en marxa l'any passat, suma un total de 36 MEUR d'inversió. I és que el mes de desembre passat, amb l'obertura del mòdul sud de l'aparcament, per primera vegada els passatgers de l'aeroport gironí podien aparcar el cotxe en un edifici situat davant mateix de la terminal i arribar a la zona de facturació ràpidament.

El nou aparcament funciona les 24 hores del dia i compta amb un sistema d'informació d'ocupació per plantes, amb 4 ascensors, 10 caixers automàtics i 2 caixes manuals per a incidències.
Durant el passat mes d'agost, l'aeroport va recuperar l'accés directe a la terminal pel vial principal. Aquest nou vial, que va representar una inversió de 90.000¿, permet un accés més ràpid i més còmode tant a la terminal com al principal aparcament públic.