El 1er premi de la Loteria de Nadal cau a Figueres, Olot i Sant Joan les Fonts

Està premiat en 4 MEUR la sèrie

  • Les dues nenes de Sant Ildefons en el moment de cantar la grossa de Nadal. ACN
    Les dues nenes de Sant Ildefons en el moment de cantar la grossa de Nadal
    Fotos: ACN
  • Lupe Padilla, que tenia una butlleta del segon premi. ACN
    Lupe Padilla, que tenia una butlleta del segon premi
    Fotos: ACN

El 3347, primer premi de la Loteria de Nadal s'ha repartit arreu d'Espanya però també ha esquitxat els municipis de Figueres (Alt Empordà); Olot i Sant Joan les Fonts (Garrotxa).

Les administracions estan situades a la plaça del Gra 10 a la capital empordanesa, el carrer Sant Rafael 16 a la capital garrotxina i el carrer Cistellers 10 del petit municipi.

Aquest està premiat en 400.000 euros per dècim, que representen 10.000 euros per cada euro apostat. S'ha cantat passades dos quarts d'una de la tarda.

A Olot s'han venut dos dècims, mentre que a Figueres i Sant Joan les Fonts se n'han venut un.

En conjunt a Catalunya

La grossa de Nadal, el 3347, ha repartit 35 dècims arreu del territori català. S'han venut 15 bitllets en diferents administracions de la ciutat de Barcelona i quatre més a Sabadell. També s'ha col·locat dos dècims a Santpedor, a Olot i a La Seu d'Urgell. La resta dels bitllets premiats amb la grossa s'han venut a Cardedeu, Granollers, Pineda de Mar, Sant Feliu de Codines, Sant Quirze del Vallès, Terrassa, Figueres, Sant Joan Les Fonts, Altafulla i Camarles. En aquests casos es tracta d'un sol dècim per administració. El primer premi de la rifa de Nadal està dotat amb 4 MEUR la sèrie, 400.000 per bitllet. Això suposa 20.000 euros per euro jugat. S'ha cantat a les 12.35 hores.
 
L'administració situada al carrer Sicília número 226 de Barcelona ha venut sis dècims, mentre que la de Navas de Tolosa número 300 n'ha col·locat cinc més. Quatre punts de venda més de la capital catalana han repartit quatre bitllets més.

A Sabadell, l'administració del carrer Alexandra número 49 ha venut quatre dècims. Els dos de Santpedor s'han distribuït al punt de venda del carrer Ample número 29. Pel que fa als dos d'Olot, s'han repartit des de l'administració de loteria situada al número 16 del carrer Sant Rafel. Els dos de La Seu d'Urgell s'han venut al carrer Major.