Més d'un centenar d'assistents a la projecció de ''Bicicleta, cullera, poma'' a l'Espai Gironès

S'emmarca dins la campanya solidària de Nadal

La projecció benèfica del documental “Bicicleta, cullera, poma” dirigida per Carles Bosch i protagonitzada per Pasqual Maragall que va tenir lloc ahir al vespre als Odeon Multicines de l’Espai Gironès van aplegar més d’un centenar  d’assistents. Les donacions que es van fer durant l’acte se sumaran al total que es recapti en acabar la campanya solidària i es destina íntegrament a la Fundació Pasqual Maragall.

A la pel·lícula es poden veure els inicis de la malaltia de Pasqual Maragall i com viu el seu dia a dia. L’acte va comptar amb la presència de Carles Bosch (nominat a un Òscar per Balseros) i amb Cristina Maragall, filla del protagonista i portaveu de la Fundació Pasqual Maragall.

La iniciativa s’ha emmarcat en la campanya solidària de Nadal de l’Espai Gironès “Missatge a l’espai. Per un futur que tothom recordi”  que aquest any recapta diners contra l’Alzheimer i s’està duent a terme en col·laboració amb la Fundació Pasqual Maragall. El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, agraeix la gran implicació de la població amb la campanya.