Boada (ICV): 'Un bon resultat serien dos diputats i les esquerres sumin molt més que la dreta'

El cap de llista d'ICV-EUiA per Girona demana al gironins que votin pensant en el futur 'i no en els pròxims quatre anys'

'Que tothom que ho pugui fer voti i que voti intensament', ha reclamant el candidat ecosocialista per Girona Joan Boada que creu que aquests quinze dies de campanya hauran servit per mobilitzar més votants i que l'índex d'abstenció no siguin tan alt com es preveia d'entrada. Segons Boada, la clau d'aquests comicis és decidir el futur del país i no només dels pròxims quatre anys. Per això, espera que els partits d'esquerres tinguin més recolzament que 'els de la dreta'.


Pel que fa a la circumscripció de Girona, Joan Boada exposa que seria un 'bon resultat' que ICV-EUiA superi els resultats dels altres anys i que aconsegueixi dos diputats. 'Que poguéssim tenir dos diputats i que els forces d'esquerra poguessin sumar' ha afirmat Boada.

El candidat ha explicat que passarà el matí acabant de fer feina que té pendent al seu hort, als Hostalets d'en Bas. Una tasca que allargarà fins al migdia i que assegura que l'ajuda a 'no pensar'. Havent dinat, serà el torn d'emprendre el camí fins a Girona on seguirà la nit electoral des de la seu d'ICV-EUiA.