Capdevila espera que ERC mantingui els quatre diputats gironins al Parlament

La cap de llista a Girona diu que sortir de la crisi i la resposta a la sentència del TC són les claus d'aquestes eleccions

'Demano a la gent que participi i s'animi perquè el vot és el dret més preuat que tenim en democràcia', ha afirmat Capdevila després de dipositar la seva papereta dins l'urna electoral al CEIP Guilleries, l'únic col·legi electoral que té Sant Hilari Sacalm. La líder d'ERC a les comarques gironines ha tornat a dir que ERC és el partit que pot frenar l'apujada de la dreta. 'Hem de ser una força determinant al Parlament per evitar que es facin polítiques de dretes', ha assegurat.


De fet, bona part de la campanya d'ERC ha girat entorn a demanar el vot per evitar que el PPC es pugui convertir en la tercera força del Parlament de Catalunya. Preguntada pels resultats que espera per ERC, Capdevila ha afirmat que el seu objectiu és mantenir els quatre diputats que van aconseguir al 2006 ja que ha recordat que el quart el van obtenir per un marge petit de vots. Capdevila també espera que es mantingui la tònica dels darrers anys i que la participació a les comarques gironines estigui per sobre de la mitjana catalana.

Capdevila ha explicat que passarà el dia en família a Sant Hilari fins que, al vespre, es traslladarà a la seu regional d'ERC a Girona on el partit seguirà els resultats electorals.