Nadal (PSC): 'La gent de Catalunya ha de fer de les eleccions catalanes les de més alta participació'

El socialista fa una crida a la participació perquè 'totes les qüestions que afecten al país passen per aquestes eleccions'

'És un dia tranquil i un dia en el què, per sort, es tornen a posar a provar les insitutucions democràtiques, i això és un valor', ha destacat el cap de llista del PSC per Girona aquest matí de jornada electoral després de votar al col·legi electoral situat a l'insititut vell de la ciutat. Segons Nadal, és una 'satisfacció' que els ciutadans puguin decidir 'per Catalunya i per Girona'.


Davant la possible abstenció de molts ciutadans, Nadal ha fet una crida a la participació perquè aquest diumenge 'és un gran dia per la democràcia'. Des del seu punt de vista, cal aconseguir la implicació de la gent que ha d'assumir les eleccions catalanes 'com un repte' i com una 'qüestió transcendent pel futur de Catalunya'.

Nadal ha destacat que totes les qüestions que afecten Catalunya en el seu conjunt passen per aquestes eleccions, i 'hi passen més' que en altres eleccions on hi ha més participació. Per això, el cap de llista del PSC per Girona ha demanat que 'la gent de Catalunya ha de fer de les eleccions catalanes les de més alta participació'. Per Nadal, aquest és un tema 'que tenim pendent i que cal resoldre aviat'.